+36 70 940 3164

+36 96 545 085

info@foldelnijo.hu

0 Termék

- 0 Ft
 • Geo-Connect Kit - AKCIÓ!

  Magában foglal egy speciális anyaggal átszőtt lepedőt, amely vezetékkel kapcsolódik a földelt hálózati csatlakozóhoz valamint a csomag tartalma a többfunkciós földelő univerzális alátét. Bővebben
 • Geo-Connect Bed

  Egy speciális anyaggal átszőtt lepedő, amely vezetékkel kapcsolódik a földelt hálózati csatlakozóhoz. A lepedő éjszakai alvásra, napközbeni pihenésre ajánlott. Lehetőség szerint minél nagyobb testfelület (mezítelen) érintkezzen a lepedővel. Bővebben
 • Geo-Connect Pad

  Többfunkciós földelő alátét, amely különleges vezetőanyagból készült!Kivállóan használható nem csak otthon, hanem az irodában is, láb- vagy akár kézfej alá helyezve (célszerű mezítlabasan használni, mivel a speciális vezetőanyagból készült alátét ilyenkor földel a leghatékonyabban). Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3

Miért fontos testünk rendszeres leföldelése?

Testünk rendszeres leföldelése visszaállítja szervezetünk természetes elektromos állapotát, megnyugtatja az idegrendszert, csökkenti a gyulladásokat és az álmatlanságot valamint javítja a véráramlást. Nem létezik olyan gyógyszer, amely tudná azt, amit az Anyaföld elvégez számunkra!

Gyulladások, kimerültség, stressz – mindennapjaink velejárói

Egyre gyakrabban lehet hallani, hogy mindennapjaink velejárója a stressz illetve a kimerültség. Mindezeket természetesnek vesszük, ugyanakkor nem szükségszerűek az életünkben. Annak ellenére, hogy szervezetünk jelez számunkra, gyakran a legvégső határokat is feszegetjük, amelyet tetéz, hogy testünkben levő gyulladások szinte "látahatatlanul" gyengítenek, rombolnak, holott mindez elkerülhető, illetve kiküszübölhető lenne.

Mindannyian tudjuk, hogy a NAP meleget, fényt, D-vitamint biztosít számunkra. A FÖLD friss levegőt, vizet, élelmiszert és olyan felületet biztosít számunkra, amely az ÉLETET adja. A közelmúlt felfedezése, hogy amikor kapcsolatba kerülünk a FÖLD felszínével, még egy fontos élettani hatást kapunk: a test negatív töltésű elektronok milliárdjait veszi fel, amely egy természetes és finom energiaforma és amely a mai modern korban nélkülözhetetlen!

Ezt nevezhetjük akár ,,G" vitaminnak is amelyhez testünk leföldelésének révén juthatunk hozzá (,,G" = a görög mitológiában az őselemek egyikét ,,GAIA" testesítette meg, a FÖLDET, a FÖLDANYÁT!)

A történelem során az emberek állandó kapcsolatban voltak a Földdel, a modernkori gyulladásokon alapuló betegségek számukra ismeretlenek voltak . Mezítláb jártak, a földön aludtak vagy földes padozatú szobában, művelték a földet puszta kézzel! Azonban ez a kapcsolat a modern életstílussal teljesen megváltozott. Ráadásul a vezetőképes bőrtalpú cipőket felváltotta a műanyag és gumitalp, ami teljesen elszigetel a földdel való érintkezéstől. Lakásaink, irodáink körbe vannak véve elektromos vezetékek sokaságával, vezeték nélküli eszközökkel, elképesztő mennyiségű mobilátjátszó állomásokkal, WiFi-k, vezeték nélküli- (un. Dect) és mobiltelefonok sokaságával, amelyek folyamatosan pozitív töltésekkel „látnak" el bennünket. Egyéb környezeti hatások is érnek, mint a higany és egyéb nehézfém szennyezések, rovarirtó szerek, növényvédő szerek, transz-zsírok stb. Mindezek folyamatosan kimerítik a test (negatív) elektronkészletét és egy úgynevezett ,,elektronhiány szindróma" lép fel, betegségek sokaságát idézve elő. A pozitív töltések felhalmozódnak a szervezetben és ez okozza a szabadgyököket, gyulladások sokaságát, autó-immun betegségeket, egyszóval mindennapjainkban a kínokat és a fájdalmakat. Ezen betegségek és kivédésük napjaink egyik legfontosabb megoldandó problémája mivel a lakosság nagy többsége gyulladásokkal teli testtel éli mindennapjait, szenved a kimerültségtől, stressztől, kialvatlanságtól. Ezek mind az öregedést gyorsító tényezők. Létezik egy egyszerű, a hét minden napján és a nap 24 órájában elérhető módszer, hogy megszabaduljunk a fentiektől, illetve csökkentsük azok káros hatását. Ez a FÖLDELÉS, azaz testünk rendszeres leföldelése, kapcsolatunk az anyafölddel!

Hírek

Egyre több hír lát napvilágot az elektromágneses terek emberi szervezetre gyakorolt hatásairól illetve testünk leföldeléséről mint egyik lehetséges módja a bennünket körülvevő környezeti hatások kivédésére, enyhítésére. Hogyan igazodjunk el az információk áradatában, melyek azok a források amelyek hiteles és objektív módon mutatják be ezeket a témákat itthon és a nagyvilágban - segítünk, irányt mutatunk a tények bemutatásával! 

Bővebben

Testünk leföldelése a médiában

Az elektroszmog szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Az ECHO TV-ben heti rendszerességgel jelentkező "Elektrosokkk" című műsor ebbe a témába enged betekintést, szolgáltat tényszerű adatokat, részleteket illetve objektív véleményeket az adásba meghívott szakemberek révén.

Szerkesztő - műsorvezető: Gyürüsi József

Bővebben

Testünk leföldelése - mikor és hogyan?

Testünk leföldelésekor természetes úton szabadulhatunk meg gyulladásainktól, fájdalmainktól és a stressztől. Mindezt egyszerűen és ingyen megtehetjük. Csupán annyi a dolgunk, hogy a szabadban mezítláb közvetlenül a földre álljunk. Ekkor a földfelszín milliónyi negatív töltésű szabad elektronja áramolni kezd belénk, amelyek semlegesítik testünk pozitív elektromos töltését és segítenek visszaállítani természetes elektromos egyensúlyát. Hogyan tegyük mindezt elérhetővé lakásunkban illetve kedvezőtlen időjárási viszonyok közepette?

Bővebben