+36 70 940 3164

+36 96 545 085

info@foldelnijo.hu

0 Termék

- 0 Ft
 • Geo-Connect Kit - AKCIÓ!

  Magában foglal egy speciális anyaggal átszőtt lepedőt, amely vezetékkel kapcsolódik a földelt hálózati csatlakozóhoz valamint a csomag tartalma a többfunkciós földelő univerzális alátét. Bővebben
 • Geo-Connect Bed

  Egy speciális anyaggal átszőtt lepedő, amely vezetékkel kapcsolódik a földelt hálózati csatlakozóhoz. A lepedő éjszakai alvásra, napközbeni pihenésre ajánlott. Lehetőség szerint minél nagyobb testfelület (mezítelen) érintkezzen a lepedővel. Bővebben
 • Geo-Connect Pad

  Többfunkciós földelő alátét, amely különleges vezetőanyagból készült!Kivállóan használható nem csak otthon, hanem az irodában is, láb- vagy akár kézfej alá helyezve (célszerű mezítlabasan használni, mivel a speciális vezetőanyagból készült alátét ilyenkor földel a leghatékonyabban). Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3

Miért fontos testünk rendszeres leföldelése?

Testünk rendszeres leföldelése visszaállítja szervezetünk természetes elektromos állapotát, megnyugtatja az idegrendszert, csökkenti a gyulladásokat és az álmatlanságot valamint javítja a véráramlást. Nem létezik olyan gyógyszer, amely tudná azt, amit az Anyaföld elvégez számunkra!

Élhető környezetünk – az Elektroszmog és a Földsugárzás hatása mindennapjainkban

Az emberi szervezet az evolúciós fejlődés folyamán nem tudta és nem tudja a mai napig lekövetni a gyors környezeti változásokat. Napjainkban életünk tereit különböző elektromos és elektromágneses sugárzások sokasága tölti kialakítva az úgynevezett elektroszmog jelenséget, amely által csökken az élhető környezetünk minősége.

A Földnek is van mágneses tere, úgynevezett földsugárzása, gondoljunk csak az iránytű működésére vagy Nap által keltett napszél elleni védelemre. Tehát szervezetünk ismeri mindezt és a működéséhez nélkülözhetetlen a természet által adott különböző finom elektromos és elektromágneses sugárzások jelenléte. A problémát az jelenti, ha ezek a sugárzások torzulnak vagy mesterséges (ember alkotta) sugárzásokkal gerjesztve fokozzák egymás hatását, ezáltal megjelenik a mindennapi életünkben az elektroszmog és a káros földsugárzás. Ezek a hatások gyakorolnak néha súlyos élettani változásokat az emberi szervezet működésében, tehát célszerű mindezeket csökkenteni, ha lehetséges akár teljesen kivédeni, hogy egy élhető környezetet teremtsünk magunknak azáltal, hogy használjuk korun technikai vivmányait a megfelelő keretek között.

Hírek

Egyre több hír lát napvilágot az elektromágneses terek emberi szervezetre gyakorolt hatásairól illetve testünk leföldeléséről mint egyik lehetséges módja a bennünket körülvevő környezeti hatások kivédésére, enyhítésére. Hogyan igazodjunk el az információk áradatában, melyek azok a források amelyek hiteles és objektív módon mutatják be ezeket a témákat itthon és a nagyvilágban - segítünk, irányt mutatunk a tények bemutatásával! 

Bővebben

Testünk leföldelése a médiában

Az elektroszmog szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Az ECHO TV-ben heti rendszerességgel jelentkező "Elektrosokkk" című műsor ebbe a témába enged betekintést, szolgáltat tényszerű adatokat, részleteket illetve objektív véleményeket az adásba meghívott szakemberek révén.

Szerkesztő - műsorvezető: Gyürüsi József

Bővebben

Testünk leföldelése - mikor és hogyan?

Testünk leföldelésekor természetes úton szabadulhatunk meg gyulladásainktól, fájdalmainktól és a stressztől. Mindezt egyszerűen és ingyen megtehetjük. Csupán annyi a dolgunk, hogy a szabadban mezítláb közvetlenül a földre álljunk. Ekkor a földfelszín milliónyi negatív töltésű szabad elektronja áramolni kezd belénk, amelyek semlegesítik testünk pozitív elektromos töltését és segítenek visszaállítani természetes elektromos egyensúlyát. Hogyan tegyük mindezt elérhetővé lakásunkban illetve kedvezőtlen időjárási viszonyok közepette?

Bővebben