+36 70 940 3164

+36 96 545 085

info@foldelnijo.hu

0 Termék

- 0 Ft

Testünk leföldelése a médiában

Az elektroszmog szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Az ECHO TV-ben heti rendszerességgel jelentkező "Elektrosokkk" című műsor ebbe a témába enged betekintést, szolgáltat tényszerű adatokat, részleteket illetve objektív véleményeket az adásba meghívott szakemberek révén.

Szerkesztő - műsorvezető: Gyürüsi József


Elektrosokkk - 2016-04-02. adás

Itt a tavasz, kellemes az idő - irány mezítlább ki a szabadba! Hogyan tudjuk semlegesíteni testünkből az elektromágneses környezeti hatásokat, amelyek rendszeresen terhelik az emberi szervezetet? Sétáljon mezítláb a földön, ha megteheti napi rendszerességgel kint a szabadban! Ha az időjárási illetve egyéb körülmények nem teszik ezt lehetővé, akkor is van megoldás - földelje le szervezetét egyszerűen - részletek a műsorban!

A további információkért kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2016-04-02. adás


Elektrosokkk - 2016-03-26. adás

Milyen hatással van a mobiltelefon rendszeres használata az emberi szervezet számára? Hogyan használjuk ésszerű keretek között ha mindenképpen szükségszerű? A mai műsor vendége Prof. Dr. Vincze János aki különböző orvosi kivizsgálások során bebizonyította, hogy a kapott eredményeket milyen mértékben befolyásolta a mobiltelefon által sugárzott elektromágneses tér. Tények és további részletek láthatók, hallhatók ebben az adásunkban!

A részletekért kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2016-03-26. adás


Elektrosokkk - 2016-03-05. adás

Milyen EU szintű irányelvek alapján kellene a munkaadóknak a megfelelő körülményeket biztosítani a munkavállalók számára, különösen az elektromágneses terek hatásait figyelembe véve? Hogyan lehet a munkahelyen védekezni ezen sugárzások ellen úgy hogy a technikai "csodákat" nem tudjuk teljes mértékben mellőzni mindennapjainkból! Tények és további részletek láthatók, hallhatók az aktuális adásunkban!

A részletekért nézze meg az alábbi linken elérhető műsorunkat: Elektrosokkk 2016-03-05. adás


Elektrosokkk - 2016-02-27. adás

Milyen hatással van a mobiltelefon rendszeres használata az emberi szervezet számára? Hogyan használjuk ésszerű keretek között ha mindenképpen szükségszerű? A mai műsor vendége Farkas Judit aki elmondja saját tapasztalatát ebben a témában, hogyan vakult meg majdnem teljes mértékben 13 évvel ezelőtt! Ő maga is hosszú évek óta gyűjti az információkat és tart előadásokat ebben a témában felhasználva mindazokat a kutatásokat amelyek napvilágot láttak, hivatalosan elérhetők!

A részletekért nézze meg az alábbi linken elérhető műsorunkat: Elektrosokkk 2016-02-27. adás

 


Elektrosokkk - 2016-02-13. adás

Termékek és megoldások az elektroszmog káros hatásai ellen. Létezik egyfajta olyan környezetterhelési veszély, amellyel ha nem fog foglalkozik az emberiség, akkor annak beláthatatlan következményei lehetnek.

A részletekért nézze meg az alábbi linken elérhető műsorunkat: Elektrosokkk 2016-02-13. adás


Elektrosokkk - 2016-01-30. adás

Két fontos szakma érintett az elektroszmog kérdésében: a műszaki szakemberek és az orvosok. A technológia és az egészségügy között azonban nincs információáramlás. Vajon így van ez a világ minden országában? A miértek és lehetésges válaszok, okok keresésében adásunk vendége Prof. Dr. Vincze János biofizikus lesz a segítségünkre.

További részletekért nézze meg az alábbi linken elérhető műsorunkat: Elektrosokkk 2016-01-30. adás


Elektrosokkk - 2016-01-09. adás

Hogyan védekezzünk, semlegesítsük az elektroszmog káros hatásait? Melyek azok a megoldások, amelyekkel élhetővé tehetjük környezetünket, mindennapjainkat? Hogyan használjuk fel a hét 7 napjában, a nap 24 órájában elérhető legkézenfekvőbb antioxidáns forrást amit az Anyaföld rendelkezésünkre bocsájt? Testünk leföldelésének lehetséges módozatairól, további részletekért nézze meg az Elektrosokkk alábbi adását!

További részletekért nézze meg az alábbi linken elérhető műsorunkat: Elektrosokkk 2016-01-09. adás


Elektrosokkk - 2015-12-05. adás

Hogyan földeljük le testünket nap mint nap és milyen módon tudjuk biztosítani szervezetünk számára mindazt amit átélünk amikor mezítláb sétálunk kint a szabadban? Az egyik ilyen lehetőség, hogy alvás közben biztosítjuk mindezt szervezetünk számára. A földelő lepedő 3 részből áll, két külső védőrésze segít összeszedni az elektromágneses sugárzás fotonjait, a belső része pedig végrehajtja a földelést. Az elektromos és elektromágneses sugárzás által a testben keletkező feszültséget azonnal el tudja vezetni. 

További részletek az alábbi linken elérhető műsorunkban: Elektrosokkk 2015-12-05. adás

 


Elektrosokkk - 2015-11-28. adás

Idén karácsonykor is a sláger ajándékok a mobiltelefonok, tabletek és társaik lesznek, ami elkeserítő főleg, hogy ezeknek az ajándékoknak a zöme gyermekek kezébe fog kerülni. Vincze János biofizikus azt mondta: nincs meggyőződve arról, hogy a következő generációk a mobiltelefonok és az ezekhez kapcsolódó különböző elektromos eszközök miatt megélik ugyanazt a kort, mint a mostani. További részletek tematikus műsorunkban hallhatók!

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2015-11-28. adás


Elektrosokkk - 2015-11-07. adás

Sokak problémája napjainkban, hogy a fiatalokat nem tudják megfelelően felvilágosítani, tájékoztatni arról, hogy az elektromosság általi zavarok, milyen komoly egészségügyi problémákat okoz(hat)nak. A technikai újdonságok napi szinten biztosítanak a fogyasztók számára újabbnál-újabb sugárzási forrásokat, amelyeket ésszerűen kellene használni. A gyártók, szolgáltatók teszik a dolgukat, termelnek és szolgáltatnak amely természetes és szükségszerű. Ezt a tényt nem lehet és nem is kell megváltoztatni de a technikai fejlődés eredményeit megfelelően kellene felhasználni mindenkinek, különösen a gyermekeinknek. Hogyan tegyük élhetőbbé mindennapjainkat, milyen kedvezményekkel szolgálunk az ünnepi szezonban termékeinkkel kapcsolatban? További részletek az aktuális műsorunkban!

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2015-11-07. adás


Elektrosokkk - 2015-10-10. adás

Az adás célja, hogy mindenkinek felhívja a figyelmét arra, hogy van egy olyanfajta környzetterhelési veszély amivel, ha nem foglalkozunk, akkor beláthatatlan következményei lesznek.  Egy törvény ugyan meghatározza a sugárzás megengedett határértékeit, azonban ezek megállapításakor csupán a testhőre gyakorolt hatását figyelték meg a sugárzásnak, amelynek sokkal jellemzőbb tünetei a fejfájás, a dekoncentráltság és a stressz. 

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2015-10-10. adás


Elektrosokkk - 2015-10-03. adás

Az adás célja, hogy felhívjuk a figyelmet arra, létezik egyfajta olyan környezetterhelési veszély, amellyel ha nem fog foglalkozni az emberiség, akkor annak beláthatatlan következményei lesznek. Az adásban szó esik a talpunkon lévő hét mesterpontról is. A "Patch" - tappancs segítségével bármely testrész lokális fájdalmát, zsibbadását, energiahiányát lehet kezelni.

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2015-10-03. adás


Elektrosokkk - 2015-09-26. adás

Varga Gábor meghívott vendéggel történt beszélgetés az elektromágneses terek emberi szervezetre gyakorolt hatásairól, aktuális problémákról, amelyekről egyre több lektorált tanulmány készül(t) a nagyvilágban. Hogyan lehet mindezt kezelni napjainkban, hogy a jövő generációit (is) megóvjuk? Részletek és fontos információk hallhatók ebben az adásban!

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2015-09-26. adás


Elektrosokkk - 2015-09-05. adás

A környezeti teher sok betegség kiváltója lehet. Októberben előadássorozat is indul, amely az elektroszmog veszélyeiről tájékoztat. Ebben az adásban hasznos termékekkel ismerkedhetnek meg.

Az adás megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2015-09-05. adás


Elektrosokkk - 2015-08-29. adás

Az elektromágneses terek szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Hogyan látja és értelmezi mindezt egy műszaki szakember. Az Elektrosokkk megívott vendége Csöllei László okleveles villamosmérnök.

Az adás megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2015-08-29. adás


Elektrosokkk - 2015-08-15. adás

Az elektromágneses terek szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Újabb tények, hasznos információk  és aktuális kutatási eredmények hallhatók az Elektrosokkk ezen adásában.

Az adás megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2015-08-15. adás


Elektrosokkk - 2015-07-11. adás

Magyarország lakosságát és persze azon belül a gyermekeket is meg kell védeni azoktól a problémáktól, amelyet az elektromos és elektromágneses sugárzások okoznak. Most már végre komolyan kell ezt az egész ügyet venni akárcsak Európa egyre több országában ezt már megtették illetve a világ más részein is megjelentek az első kezdeményezések. Bizonyított, hogy a dübörgő technikai fejlődésnek komoly egészségügyi következményei lesznek ha nem megfelelő keretek között használjuk mindezeket. Legfőképpen a gyermekeinkre kellene figyelnünk mivel egyre több ilyen hatásnak vannak kitéve! További részletek az alábbi linken található műsorban.

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2015-07-11. adás


Elektrosokkk - 2015-06-27. adás

Papp Lajos szívsebész professzor az elektroszmogról: az elektroszmog fő átka, hogy színtelen, szagtalan, így óriási csapda. Végre komolyan kell venni ezt a nagy problémát. Ki kell nyitni a szemeket, hogy mekkora problémát jelent ez a láthatatlan veszély az emberi egészség számára. Meg kell oldani – szó szerint – a feszültség levezetését. A mezítláb való járás élettani előnyeiről és pozitív hatásairól is szól a mai műsor amely teljes terjedelmében a lenti linken érhető el

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2015-06-27. adás


Elektrosokkk - 2015-05-30. adás

38 ország 190 tudósa adott be egy petíciót az ENSZ-nek, a szervezet tagállamainak és az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO), a célból, hogy felhívják a figyelmet az elektroszmog okozta problémák megelőzésére. A műsor vendége Weixl-Várhegyi László, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a mérések terén. 

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2015-05-30. adás


Elektrosokkk - 2015-05-09. adás

Az elektroszmog nem látható, a világ pedig úgy gondolja, ami nem látható, az nem is létezik – mondta el F. Megyesy Péter. Hozzátette: lakókörnyezete közelében magas az elektroszmog szennyezettség, ami miatt elég sok a megbetegedés. Ez az adás újfent a földelés fontosságáról és további hasznos tanácsokról szól.

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2015-05-09. adás


Elektrosokkk - 2015-04-04. adás

Hogyan védekezzünk, semlegesítsük az elektroszmog káros hatásait? Melyek azok a megoldások, amelyekkel élhetővé tehetjük környezetünket, mindennapjainkat? Hogyan használjuk fel a hét 7 napjában, a nap 24 órájában elérhető legkézenfekvőbb antioxidáns forrást amit az Anyaföld rendelkezésünkre bocsájt? Testünk leföldelésének lehetséges módozatairól, további részletekért nézze meg az Elektrosokkk alábbi adását!

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2015-04-04. adás


Elektrosokkk - 2015-03-28. adás

A WHO már 2011-ben megjelentette álláspontját az elektroszmoggal kapcsolatban amit nagyon komolyan kellene venni mindenkinek. A tények és objektív információk ellenére az elektroszmogot elég gyakran "félvállról veszik", mivel gyakran fals információk jelennek meg illetve úgynevezett direkt termékértékesítésekhez kapcsolt előadásokban valótlan állításokat, információkat prezentálnak. Hogyan lehetne mindezt tényszerűen megközelíteni, valós információkat átadni? Erről és egyéb fontos tényekről szól a hónap tematikus adása!

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2015-03-28. adás 


Elektrosokkk - 2015-02-28. adás

Műsorunk vendége ismét Varga Gábor hatóanyag kutató, aki kifejti, hogy korunk szakemberei, tudósai miért nem írnak objektív tanulmányokat az elektromágneses sugárzás káros hatásairól, mi áll a "függetlenségük" mögött. Miért kevesebb a hiteles tanulmány amely objektíven prezentálja a tényeket? Mindezekről és az elektromágneses sugárzás eddig nem ismert hatásairól a lenti linken további részletek hallhatók.

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2015-02-28. adás 


Elektrosokkk - 2015-02-07. adás

Jelen adásból megismerhető a többfunkciós földelő alátét, amely különleges vezetőanyagból készült. A másik termék, a speciális anyaggal átszőtt lepedő, amely vezetékkel kapcsolódik a földelt hálózati csatlakozóhoz. Mi mindent tud a földelés megoldani és megváltoztatni? Ha bármelyik termékkel földeljük a szervezetünket, akkor természetes módon szabadulunk meg a testünkben felgyülemlett elektromos stressztől és egyúttal elősegítjük a szabad elektronok beáramlását a szervezetünkbe.

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2015-02-07. adás 


Elektrosokkk - 2015-01-31. adás

Műsorunk vendége Kecskés Róbert aki elmondja, hogy a világ bizonyos országaiban hogyan viszonyulnak az elektroszmoghoz, hogyan használjuk korunk technikai vívmányait azáltal, hogy csökkentsük vagy akár kivédjük a környezetünkben keletkező elektromágneses sugárzások emberi szervezetre gyakorolt hatásait. Tények és részletek az alábbi linkek található januári tematikus adásban.

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2015-01-31. adás 


Elektrosokkk - 2014-12-13. adás

Milyen módszerek lehetségesek a környezetünkben keletkező elektromágneses sugárzások csökkentésére, kivédésükre? Hogyan tegyük környezetünket, életünket "élhetőbbé", melyek testünk leföldelésének lehetőségei mindennapjainkban. Tények és részletek az alábbi linkek található decemberi adásban.

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2014-12-13. adás 


Elektrosokkk - 2014-11-29. adás

A mai műsor vendége Varga Gábor hatóanyag kutató, aki kifejti, hogy korunk szakemberei, tudósai miért nem írnak objektív tanulmányokat az elektromágneses sugárzás káros hatásairól, mi áll a "függetlenségük" mögött. Miért kevesebb a hiteles tanulmány amely objektíven prezentálja a tényeket? Mindezekről és az elektromágneses sugárzás eddig nem ismert hatásairól a lenti linken további részletek hallhatók.

Az adás megtekinthető az alábbi linken: Elektrosokkk 2014-11-29. adás 


Elektrosokkk - 2014-11-08. adás

Hogyan védekezzünk, semlegesítsük az elektroszmog káros hatásait? Melyek azok a megoldások, amelyekkel élhetővé tehetjük környezetünket, mindennapjainkat? Hogyan használjuk fel a hét 7 napjában, a nap 24 órájában elérhető legkézenfekvőbb antioxidáns forrást amit az Anyaföld rendelkezésünkre bocsájt? Testünk leföldelésének lehetséges módozatairól, további részletekért nézze meg az Elektrosokkk alábbi adását!

A teljes felvétel megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2014-11-08. adás 


Elektrosokkk - 2014-10-25. adás

Hogyan használjuk tudatosan korunk technikai vívmányait anélkül, hogy maradandó károsodást okozzonak szervezetünkben? Miért kezdenek egyre több figyelmet fordítani az elektromágneses sugárzások által keltett hatásokra, hogyan tudatosítsuk mindezeket a fiatal generációk számára. Mivel az emberi szervezet nagyon érzékeny az elektromos tér változásaira, tudatosabban használjuk azon elektronikai eszközöket, amelyek nap mint nap körülvesznek bennünket.

Az adás megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2014-10-25. adás


Elektrosokkk - 2014-10-11. adás

Milyen tények, kutatások támasztják alá az elektroszmog szervezetre gyakorolt káros hatását? Melyek azok a nemzetközi vizsgálatok, anyagok, filmek amelyek az emberi test földelésének hatékonyságát, az emberi szervezetre kifejtett hatását támasztják alá? Mindezekről részletesen a mai adásban lehet hallani az alábbi linken.

A teljes felvétel megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2014-10-11. adás 


Elektrosokkk - 2014-09-27. adás

Az Elektrosokkk műsor vendége Oroszné Lengyel Katalin, aki nagy hőstettet hajtott végre Túrkevén. 2012-ben kiderült, hogy túrkevei otthonok közelében egy mobilantennát akarnak felállítani. A küzdelem a közelmúltban ért véget. Ha megvalósult volna a mobilantenna telepítése annak számos negatív hatása lehetett volna: hőhatás, befolyásolhatta volna az agyi és idegrendszeri működést, alvászavarokat idézhetett elő, valamint akár keringési problémákat okozhatott volna.

További részletekért kattintson a linkre:  Elektrosokkk 2014-09-27. adás 


Elektrosokkk - 2014-09-06. adás

Minden porcikánk elektromosan funkcionál – szívünk, agyunk, sejtjeink, mindenünk. Az emberek többsége manapság elszigetelve tartja magát a földtől, ami miatt testünk elektromosan állandóan feltöltődve marad, és ennek  egyenes következménye a gyulladás, krónikus fájdalom, amely természetellenes állapot. Az általunk ajánlott termékek lehetővé teszik, hogy kényelmesen leföldeljük magunkat lakásunkban vagy alvás közben is, bármilyen időjárás közepette. Testünk összekötése az anyafölddel egyetlen célt szolgál – hogy jobban érezzük magunkat.

A műsor megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2014-09-06. adás 


Elektrosokk - 2014-02-22. adás

Az elektromágneses terek szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Újabb tények, hasznos információk hallhatók az Elektrosokkk aktuális adásában.

A műsor megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2014-02-22. adás 


Elektrosokkk - 2014-02-08. adás

Az elektromágneses terek szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Újabb tények, hasznos információk hallhatók az Elektrosokkk aktuális adásában.

A műsor megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2014-02-08. adás 


Elektrosokkk - 2014-01-04. adás

Az elektromágneses terek szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Újabb tények, hasznos információk hallhatók az Elektrosokkk aktuális adásában. 

A műsor megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2014-01-04. adás  


Elektrosokkk - 2013-11-20. adás

Az elektromágneses terek szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Újabb tények, hasznos információk hallhatók az Elektrosokkk aktuális adásában. 

A műsor megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2013-11-20. adás  


Elektrosokkk - 2013-10-26. adás

Az elektromágneses terek szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Újabb tények, hasznos információk hallhatók az Elektrosokkk aktuális adásában.

A műsor megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2013-10-26. adás 


Elektrosokkk - 2013-09-28. adás

A műsorvezető vendége Szenyán Zoltán, népegészségügyi egészségfejlesztő aki összefoglalja egy kutatás eredményeit amit az elektromos erőterek emberi szervezetre gyakorolt hatásával kapcsolatban készítettek. Mi történik a vérlemezekkel, a vér oszigén-szaturációjával, mindezen élettani paramétereket hogyan befolyásolja az elektroszmog? A válaszok és a tényeken alapuló eredmények kiderülnek a műsorból!

Az adás megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2013-09-28. adás 


Elektrosokkk - 2013-08-31. adás

Az elektroszmoggal kapcsolatos anomáliák felfedése. Az utóbbi évtizedben rengeteg beteg gyermek született. Ezúttal Papp Lajos professzor volt a  műsor vendége. Ki kell nyitni az emberek szemét, hogy az elektroszmog, mint láthatatlan "ellenség" hatalmas veszélyt jelent az emberi egészségre.

A műsor megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Elektrosokkk 2013-08-31. adás

 

Hírek

Egyre több hír lát napvilágot az elektromágneses terek emberi szervezetre gyakorolt hatásairól illetve testünk leföldeléséről mint egyik lehetséges módja a bennünket körülvevő környezeti hatások kivédésére, enyhítésére. Hogyan igazodjunk el az információk áradatában, melyek azok a források amelyek hiteles és objektív módon mutatják be ezeket a témákat itthon és a nagyvilágban - segítünk, irányt mutatunk a tények bemutatásával! 

Bővebben

Testünk leföldelése a médiában

Az elektroszmog szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Az ECHO TV-ben heti rendszerességgel jelentkező "Elektrosokkk" című műsor ebbe a témába enged betekintést, szolgáltat tényszerű adatokat, részleteket illetve objektív véleményeket az adásba meghívott szakemberek révén.

Szerkesztő - műsorvezető: Gyürüsi József

Bővebben

Testünk leföldelése - mikor és hogyan?

Testünk leföldelésekor természetes úton szabadulhatunk meg gyulladásainktól, fájdalmainktól és a stressztől. Mindezt egyszerűen és ingyen megtehetjük. Csupán annyi a dolgunk, hogy a szabadban mezítláb közvetlenül a földre álljunk. Ekkor a földfelszín milliónyi negatív töltésű szabad elektronja áramolni kezd belénk, amelyek semlegesítik testünk pozitív elektromos töltését és segítenek visszaállítani természetes elektromos egyensúlyát. Hogyan tegyük mindezt elérhetővé lakásunkban illetve kedvezőtlen időjárási viszonyok közepette?

Bővebben